Het voedsel dat kanker bestrijdt. Een specialist beweert dat we dergelijke voedingsstoffen niet in groenten en fruit vinden

Mai multe alimente Tips voor het kweken van bloemen

  • Voedsel is een hoopvolle bondgenoot tegen kanker
  • Een specialist raadt het aan

Onco-voedingsdeskundige Marius Văduva onthulde in een exclusief interview voor de show “iThink” met Iusti Fudulu van Antena 3 CNN een verrassing die de incidentie van kanker met minstens 50% zou kunnen verminderen.

Voedsel is een hoopvolle bondgenoot tegen kanker

Het is vis, of in ieder geval voedingssupplementen die rijk zijn aan Omega 3.

De specialist deed deze ontdekking terwijl hij zijn vrouw probeerde te helpen herstellen van een verwoestende diagnose van kanker. In 2014 werd bij zijn vrouw, vegetariër van 20 jaar en veganist van 4 jaar, een tumor van 14 centimeter vastgesteld. Ze dronk alleen gewoon water en thee, geen sap, koffie of alcohol.

INFORMATIEUw cookie-instellingen staan ​​niet toe dat inhoud in dit gebied wordt weergegeven. Om dit soort inhoud weer te geven, is het noodzakelijk om sociale media cookies te accepteren. Instellingen veranderen

Het menselijk lichaam produceert geen vetzuren

Na dit moment begon Marius Văduva de voedingspatronen van andere gediagnosticeerde patiënten te bestuderen en ontdekte een gemeenschappelijk element: een aanzienlijke onbalans tussen Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Het menselijk lichaam produceert geen vetzuren, ze worden alleen uit voedsel geleverd bronnen. Alle planten die zijn vrouw at bevatten een zeer hoge hoeveelheid Omega 6. De ideale verhouding tussen Omega 3 en Omega 6 zou 1:3 zijn, maar zijn vrouw had op het moment van de diagnose een verhouding van 1:31.

INFORMATIEUw cookie-instellingen staan ​​niet toe dat inhoud in dit gebied wordt weergegeven. Om dit soort inhoud weer te geven, is het noodzakelijk om sociale media cookies te accepteren. Instellingen veranderen

Vis wordt beschouwd als de beste bron van Omega 3, en voedingssupplementen met visolie kunnen ook nuttig zijn. Marius Văduva benadrukte het belang van de introductie van Omega 3 in de voeding, en toonde aan dat deze voedingsstof niet in voldoende hoeveelheden uit plantaardige bronnen kan worden verkregen.

INFORMATIEUw cookie-instellingen staan ​​niet toe dat inhoud in dit gebied wordt weergegeven. Om dit soort inhoud weer te geven, is het noodzakelijk om sociale media cookies te accepteren. Instellingen veranderen

Het regelmatig consumeren van visolie, zoals in het verleden gebruikelijk was, zou de incidentie van kanker aanzienlijk kunnen verminderen.

Lees ook:

Princess Roses