Het lekkerste chocoladerecept uit Dubai. Hoe lang moet je het in de koelkast bewaren en met welke smaken kun je pistachenoten combineren?

rețetă de ciocolată Dubai Tips voor het kweken van bloemen

  • Hoe te koken als een professionele chocolade Dubai
  • Het dessert is een fenomeen geworden

Eén die iedereen op dit moment koopt en kookt, is Dubai-chocolade.

Het recept is heel eenvoudig en daarom testen veel mensen het in hun eigen keuken. Ook kan deze chocolade in speciaalzaken worden gekocht.

Hoe je de lekkerste chocolade Dubai kookt

De meeste chocolatiers in Dubai zijn blij met het resultaat, en de tijd die je in de keuken doorbrengt is korter dan je zou verwachten.

Hoewel het recept heel eenvoudig is, moet je rekening houden met verschillende aspecten, zoals de tijd die het in de koelkast doorbrengt, of het soort chocolade dat je kiest om het te koken.

Alles hangt echter af van de smaak die je wilt bereiken. Hier vind je de ingrediënten die je nodig hebt voor dit recept en hoe je het maakt.

ingrediënten

  • 200 gram melkchocolade
  • 6 eetlepels pistacheroom
  • 20 gram boter
  • 50 gram kataif

Bereidingswijze

Om dit recept te bereiden heb je een siliconenvorm nodig, bij voorkeur speciaal voor chocolade. De eerste stap is het fijnhakken van de kataif en deze in boter bakken tot hij bruin wordt, en dan van het vuur halen.

De volgende stap is het smelten van de chocolade. Als je wilt dat het een heel romige textuur heeft, kun je dit in de stoomkamer doen. Giet een dunne laag gesmolten chocolade in de vorm en zet deze 30 minuten in de koelkast of tot deze is uitgehard.

Meng ondertussen de gebruinde kataif met de pistachecrème tot een gladde massa. Als je een romigere textuur wilt, kun je meer pistachecrème toevoegen.

Haal de chocoladevorm met de eerste laag uit de koelkast en leg het kataif-pistachemengsel erop. Giet de resterende chocolade over dit mengsel en zet het ongeveer anderhalf uur in de koelkast, of tot het hard genoeg is.

Trucs om u te helpen een fantastisch dessert te maken

Zoals bij elk dessert zijn er verschillende trucjes die je helpen een absoluut fantastisch gerecht te bereiden. Goed om te weten: als je extra smaak wilt, kun je de melkchocolade weglaten en vervangen door een combinatie van witte chocolade en pure chocolade, met minimaal 70% cacao.

En als je van Dubai-chocolade een fantastisch dessert wilt maken, kun je bepaalde smaken toevoegen aan het pistache-kataif-roommengsel, zoals frambozen.

Het enige wat je hoeft te doen is het in stukken te hakken en in de room te doen. het geeft je chocolade een nog knapperigere smaak.

Lees ook:

Princess Roses