Het ingrediënt om in de omelet te doen om hem smaak te geven. Het geheim van een restaurantachtig ontbijt

Imagine cu omleta in farfurie Tips voor het kweken van bloemen

  • Wat moet je in een omelet doen om de smaak te veranderen?
  • Op die manier zal het aromatischer zijn

Van de omelet weten we dat het een uiterst gezond ontbijt is, vooral als het in het eerste deel van de dag wordt geconsumeerd. Om precies te zijn, dit is een maaltijd die rijk is aan eiwitten, die ons lichaam altijd nodig heeft.

Wat moet je in een omelet doen om de smaak te veranderen?

Zeker, maar dit ontbijtmoment kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een ware verwennerij voor de smaakpapillen.

Ook al is het op het eerste gezicht uiterst eenvoudig te bereiden, het kan zeker niet fout gaan als we het doen. Nou ja, dat is zo, maar met een simpele truc kunnen we er een echte traktatie voor de smaakpapillen van maken.

Heel vaak kiezen huisvrouwen en ervaren koks echter vol vertrouwen voor een ingrediënt dat een heel bijzondere smaak aan dit ontbijt geeft.

Om precies te zijn, moet je weten dat je alleen maar een lepel tomatensap hoeft toe te voegen aan de kom waarin je de eieren mengt.

Stevig ontbijt bereid in Franse stijl

ingrediënten

  • – 3 grote eieren;
  • – 1 ½ theelepel water;
  • – ⅛ theelepel zout;
  • – 2 eetlepels ongezouten boter.

Methode van voorbereiden

Om dit recept te bereiden, moet je weten dat je eerst de eieren breek en ze in een kom doet, samen met water, zout en peper. Vervolgens worden ze met een garde geslagen totdat het eiwit en de dooiers goed gemengd zijn.

Dit merk je als je merkt dat de vloeistof gelijkmatig uit de telefoon stroomt. Daarna laat men de samenstelling ongeveer 10-15 minuten bij kamertemperatuur staan.

Daarnaast heb je een goede koekenpan met antiaanbaklaag nodig die op middelhoog vuur kan worden verwarmd. Als het de juiste temperatuur heeft bereikt, voeg je een klontje boter toe en, nadat het gesmolten is, de eieren.

Schraap vervolgens met behulp van een rubberen spatel voortdurend de bodem van de pan, evenals de randen, terwijl deze gedurende 1-2 minuten in een cirkelvormige beweging wordt bewogen, totdat de omelet de consistentie van een emulsie heeft.

Terwijl de eieren romig worden, worden ze gladgestreken om ervoor te zorgen dat ze niet kreuken, terwijl het vuur laag wordt gezet. Voor de volgende stap haal je de pan van het vuur en laat je hem ongeveer 1 minuut staan. Rol dan voorzichtig een kant van de omelet op.

De bereiding is nog niet klaar, omdat er een halve lepel boter in de pan wordt gedaan om de rest van de omelet gemakkelijker van het oppervlak te kunnen halen, op te rollen en vervolgens op het bord te leggen. Smeer ten slotte de buitenkant van de omelet in met de resterende halve lepel boter en het gerecht is klaar om te serveren.

LEES OOK:

Princess Roses