Heerlijk recept voor aardbeien-kokoscake. Een eenvoudig en snel vastendessert

Prăjitură cu căpșuni și cocos pe o farfurie Tips voor het kweken van bloemen

  • Recept voor aardbeien-kokoscake
  • ingrediënten
  • Methode van voorbereiden

Hier leest u stap voor stap hoe u dit eenvoudige en snelle recept voor aardbeien en kokosnoot thuis wilt maken. Als je wilt dat de resultaten aan de verwachtingen voldoen, moet je heel voorzichtig zijn met de bereidingsmethode.

Elke huisvrouw kan dit gerecht proberen, omdat het niet moeilijk te maken is en niet veel tijd in de keuken kost.

Recept voor aardbeien-kokoscake

ingrediënten

  • 2 kopjes volkorenmeel
  • 1 kopje kokossuiker
  • 1 kopje kokosmelk
  • 1/2 kopje kokosolie (gesmolten)
  • 1 theelepel vanille-essence
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zuiveringszout
  • Een snufje zout
  • 2 kopjes verse aardbeien, in blokjes gesneden
  • 1 kopje kokosvlokken

Methode van voorbereiden

Verwarm de oven tot 180°C en zet een bakplaat klaar, ingevet en bekleed met bakpapier. Meng in een grote kom het volkorenmeel, de kokossuiker, het bakpoeder, het zuiveringszout en het zout.

Voeg de gesmolten kokosmelk en vanille-essence toe aan het mengsel van droge ingrediënten en meng goed tot alles gemengd is. Doe de in blokjes gesneden aardbeien en kokosvlokken in het beslag en meng voorzichtig om het op te nemen.

Giet het mengsel in de voorbereide pan en maak het oppervlak glad met een spatel. Strooi een handvol kokosvlokken over de cake voor extra crunch.

Bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 30-35 minuten of tot hij goudbruin is en de tandenstokertest doorstaat. Laat de cake na het bakken een paar minuten in de vorm afkoelen en plaats hem vervolgens op een rooster om volledig af te koelen.

Snijd de taart in royale stukken en serveer met plezier bij je dierbaren! Goede eetlust!

Lees ook:

Princess Roses