Heerlijk cakerecept met koffiesmaak. Het geheim dat het luchtig en smaakvol maakt

chec și o cafea Tips voor het kweken van bloemen

  • Zo maak je de meest luchtige cake met koffiesmaak
  • Je hebt maar een paar ingrediënten nodig

De wens van elke huisvrouw die cake kookt, is dat deze luchtig en aromatisch is. De consistentie hangt af van de ingrediënten en verhoudingen die u aan het deeg toevoegt.

Als je degene wilt krijgen die je ooit hebt gekookt, komt de redactie van Spynews.ro je te hulp met een eenvoudig en snel recept.

Recept voor luchtige cake met koffiesmaak

Het koekje met koffiesmaak kan het ontbijt vervangen of als dessert worden geserveerd na een maaltijd. Ook als je zin hebt in iets zoets en geen zin hebt om een ​​paar uur in de keuken te staan, is dit dessert de juiste keuze. Het kookt snel, met weinig ingrediënten. Het kan zelfs door beginners worden gekookt.

ingrediënten

  • 150 ml olie
  • 50 gram maïszetmeel
  • 300 ml amandelmelk
  • 300 gram bloem
  • 250 gram suiker
  • een snufje bakpoeder
  • 1 eetlepel cacao
  • 1 eetlepel jam volgens voorkeur
  • 1 eetlepel ness
  • 200 gram chocolade

Methode van voorbereiden

Zet een grote kom klaar, voeg de suiker met de melk toe en meng tot deze is opgelost. Zeef de bloem en voeg deze geleidelijk aan het mengsel toe, zodat er geen klontjes ontstaan. Nadat het is gehomogeniseerd, voeg bakpoeder toe en meng. Voeg op het einde olie en zetmeel toe.

Het deeg wordt in twee stukken gesneden. In een ervan doe je de gesmolten chocolade in de Ness-koffie en cacao. Er wordt een chequebak voorbereid. De eerste laag is die met het witte deeg en de andere laag met koffiesmaakdeeg wordt er bovenop gelegd. Deze worden er bovenop gemengd met een tandenstoker of een vork. Zet de taart ongeveer 30 minuten in de oven op 190 graden.

Wat je moet doen als je een luchtig deeg wilt krijgen

Hoewel dit niet moeilijk te realiseren is, slagen de meeste mensen er niet in een luchtig en stevig deeg te bereiden dat na een paar uur niet steviger wordt.

Welnu, het gaat erom dat je de exacte verhoudingen tussen bloem en suiker respecteert, want als je te veel bloem toevoegt, wordt het hard en bakt het harder. Het is ook erg belangrijk om de bloem te zeven voordat je deze toevoegt.

Lees ook:

Princess Roses