Geniet van heerlijke no-bake koffiepudding

Desfrute de um delicioso pudim de café sem assar Tips voor het kweken van bloemen

Een van de desserts van Franse oorsprong die in ons land al lang favoriet is, is ongetwijfeld pudding. Dit emblematische gerecht met een romige en gelatineuze textuur kan op elk moment van de dag worden geconsumeerd, maar als je een ander tintje aan het traditionele wilt geven, probeer dan een nieuwe versie met koffie te maken.

Zoals velen weten is pudding een dessert gemaakt met room, waarvan de hoofdingrediënten eieren, melk en suiker zijn. Om de delicatesse te verkrijgen waar we zo van houden, ondergaan de ingrediënten een proces dat een waterbad wordt genoemd en moeten ze minimaal vier uur in de koelkast worden bewaard, zodat ze uitharden en een romige consistentie krijgen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat er al veel variaties zijn, waaronder andere ingrediënten zoals chocolade, kokosnoot, kaas, yoghurt, honing en zelfs koffie. Om de smaak te versterken worden bovendien producten als kaneel, citroensap, zout en traditioneel karamel toegevoegd.

Het proces voor dit recept is vrij eenvoudig, en het beste van deze desserts is dat ze niet de typische oven nodig hebben. Het is dus tijd om u deze sensationele koffiepuddingbereiding aan te bieden.

Geniet van heerlijke no-bake koffiepudding

Ingrediënten

  • 1/2 kopje geraffineerde suiker
  • 1/3 kopje bruine suiker
  • 1 blikje verdampte melk
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 6 eieren
  • 4 eetlepels oploskoffie
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 1/2 kopje bessen
  • 3 muntblaadjes

Voorbereiding

  1. Verhit de suiker in een koekenpan, onder voortdurend roeren, tot er een karamel ontstaat. Voeg de rapadura toe en roer tot alles gemengd is.
  2. Verplaats de karamel van de ene naar de andere kant, zodat de puddingvorm bedekt is met de karamel. Laten afkoelen.
  3. Meng verdampte melk, gecondenseerde melk, eieren, koffie en kaneel.
  4. Giet het mengsel in de vorm waar de karamel in zit en dek af met aluminiumfolie. Kook au bain-marie in een snelkookpan gedurende 30 minuten.
  5. Zet vervolgens vier uur in de koelkast.
  6. Ontvorm en decoreer met rood fruit en muntblaadjes.

Geniet nu gewoon van dit heerlijke en verfijnde dessert!


Princess Roses