Gehakttaart, perfect voor een picknick

Gehakttaart, perfect voor een picknick Tips voor het kweken van bloemen

Hartig en knapperig van buiten, gehakttaarten zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden meegenomen naar een picknick in het weekend.

Het goede weer brengt ons allemaal naar de parken en zorgt ervoor dat we het rijden door het land missen. Maak er het beste van! We raden u aan frisdrank, vleespasteien en wat fruit mee te nemen in de koelkast of in een geïsoleerde tas en te stoppen waar u een speciale plek tegenkomt.

Deze vleespasteien zijn gemakkelijk te bereiden, vooral als je een gekoeld bladerdeeg bij de hand hebt. Vergeet op het einde niet sesam toe te voegen! Het biedt u gezonde, enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten. Ze zijn belangrijk voor het behoud van de gezondheid van de huid, wat vooral gunstig kan zijn tijdens de zomer, wanneer de huid extra voeding en bescherming nodig heeft.

Ingrediënten voor vier porties

500 g gehakt-rund-varkensmengsel

1 ui

1 teentje knoflook

1 snufje zout

pijper

tijm

100 g erwten uit blik

30 ml olie

100 ml tomatensap

1 pakje bladerdeeg

sesamzaadjes, optioneel

1 of

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Snipper de ui en bak deze in de hete olie tot deze glazig wordt, voeg dan het gehakt toe en hak deze zo dat er geen klontjes ontstaan. Dek het af en laat het op laag vuur, onder voortdurend roeren, koken tot het indringt. Als er meer nodig is, giet dan meer water en laat het staan ​​totdat het zakt.

Breng het vlees op smaak met zout, peper en tijm, giet het tomatensap en het gehakte teentje knoflook erbij, meng en laat de smaken goed intrekken. Nadat het vlees gaar is, legt u het opzij, laat u het afkoelen en mengt u het met de erwten.

Zie ook:

Ontdooi het bladerdeeg en snijd het in vierkanten van 10×10 cm. Doe twee eetlepels vleesmengsel in het midden en plak de randen er bovenop. Leg de taarten in een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze eventueel met sesamzaadjes.

Zet de taarten ongeveer een half uur in de oven op 190 °C, tot ze bruin worden.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses