Eenvoudig knoflookgeroosterde bloemkoolrecept. Hoe je een van de lekkerste ontbijtgerechten kookt

o farfurie cu conopidă prăjită Tips voor het kweken van bloemen

  • Hoe gefrituurde bloemkool te koken
  • Welke gezondheidsvoordelen het heeft

Specialisten raden aan om vanaf de eerste ochtenduren groenten te eten, en bloemkool kan de juiste keuze zijn. Zelfs als het gebakken wordt, behoudt het zijn voordelen voor het lichaam. Er zijn ook tal van andere combinaties die je moet proberen.

Knoflook Geroosterde Bloemkool Recept

Geroosterde bloemkool wordt over de hele wereld heel vaak gekookt, maar dit gerecht kan heel gewoon zijn zonder een smaak die er een delicatesse van maakt. Om deze reden komt knoflook je te hulp, waardoor het de smaak krijgt waar je van droomt. Dit gerecht is geschikt als ontbijt en heeft een aanzienlijke inname van voedingsstoffen.

ingrediënten

  • een bloemkool
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout peper
  • citroensap
  • 3 teentjes knoflook
  • drie grote lepels geraspte Parmezaanse kaas

Methode van voorbereiden

Snijd de bloemkool in dunne plakjes en verwarm vervolgens de olijfolie. Gehakte knoflook wordt aan de pan toegevoegd en een paar minuten gebakken, maar verbrandt niet. Voeg, nadat het goudbruin is geworden, de plakjes bloemkool toe en bak ongeveer 7 minuten. Voeg zout en peper toe en haal uit de pan. Voeg, terwijl het nog heet is, de geraspte Parmezaanse kaas en het citroensap toe.

Wat zijn de voordelen van bloemkool?

Bloemkool wordt aanbevolen voor mensen die een paar kilo willen afvallen, omdat het een laag caloriegehalte heeft. Hoe dan ook, bloemkool behoudt zijn voordelen voor het lichaam.

Het is ook belangrijk om te weten dat het ontstekingsremmende eigenschappen heeft, ook vezels bevat en kanker kan bestrijden.

Lees ook:

Princess Roses