Eenvoudig en boeiend dessert: slakken met kaneel

Eenvoudig en boeiend dessert: slakken met kaneel Tips voor het kweken van bloemen

Wie houdt er niet van donzige en zoete kaneelbroodjes? Het is een vrij eenvoudig recept dat je kunt aanpassen aan je eigen smaak en voorkeuren, door glazuur, honing, ahornsiroop toe te voegen.

De geur van warme kaneelslakken is zo onweerstaanbaar en uitnodigend! Zodra u de eerste hap neemt, geniet u van een dessert dat knapperig is van buiten en zacht van binnen, zoet en aromatisch. Om ze sneller klaar te maken, kun je bladerdeeg gebruiken in plaats van zelfgemaakt deeg.

Het is het soort dessert dat past bij thee of koffie, snacks of aan het einde van de hoofdmaaltijd. Voeg desgewenst noten, hazelnoten, zaden, rozijnen of ander gedroogd fruit toe aan de vulling.

Ingrediënten:

1 pakje bladerdeeg

200 g ong

200 g suiker

3 lepels

4-5 eetlepels olie

2 eetlepels boter, om in te vetten

poedersuiker

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Laat het deeg eventueel ontdooien. Snijd het doormidden en leg twee vellen neer die je met olie bestrijkt.

Wrijf de boter met de suiker en kaneel en bedek elk vel met dit mengsel.

Zie ook:

Je rolt en snijdt stukken van geschikte dikte, die je in een beklede bakplaat legt. Vet de deegslakken in met gesmolten boter en bak ze 20-30 minuten. Bij het serveren garneren met poedersuiker.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses