Dit pastarecept zal een hit zijn in je huis – het is heerlijk!

Essa receita com macarrão vai fazer sucesso na sua casa – É um delícia! Tips voor het kweken van bloemen

Heb je je ooit een perfecte combinatie van smaken voorgesteld die in je mond dansen? Bereid je voor op een explosie van smaken met dit onweerstaanbare pastagerecht! Gegarandeerd succes in uw vakantie, deze verrukking zal zelfs de meest veeleisende smaakpapillen overtuigen.

Pastarecepten staan ​​bekend om hun praktische bruikbaarheid, vooral voor die luie dagen. Als smaak echter de prioriteit heeft, is eenvoudige pasta met knoflook en olie misschien niet genoeg. Op deze momenten willen we echt heerlijke gegratineerde pasta, met veel saus en gesmolten, goudbruine kaas er bovenop.

Dit pastarecept zal een hit zijn in je huis – het is heerlijk!

In dit artikel laten we je zien hoe je een onweerstaanbaar recept voor gebakken pasta kunt bereiden, ideaal voor een praktische en smakelijke maaltijd.

Benodigde ingrediënten

Om deze heerlijke gegratineerde pasta te bereiden, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1/2 pakje pasta naar keuze (suggestie: penne of schroef)
  • 1 klein doosje crème
  • 300 gram tomatensaus
  • 1 snufje oregano
  • 200 g gesneden kalkoenfilet
  • 200 g gesneden mozzarellakaas
  • Zout naar smaak
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas om te gratineren

Voorbereidingswijze: Het koken van de pasta

  1. Vul een pan met voldoende water om de pasta te koken en breng aan de kook.
  2. Voeg als het water kookt een snufje zout en de pasta toe.
  3. Kook de pasta al dente, denk eraan dat hij nog in de oven staat, dus laat hem niet te gaar worden.
  4. Giet de pasta af en spoel hem indien gewenst af met koud water om het kookproces te stoppen.

De saus bereiden

  1. Meng de room en de tomatensaus in een diepe kom tot deze roze kleurt.
  2. Voeg de mozzarellakaas en de in kleine stukjes gesneden kalkoenborst toe.
  3. Voeg een snufje oregano toe en meng goed.

De schotel in elkaar zetten

  1. Meng de uitgelekte pasta voorzichtig met de saus en zorg ervoor dat de pasta goed bedekt is.
  2. Breng het mengsel over naar een ovenvaste glazen of keramische schaal.
  3. Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas over het gehele oppervlak van de pasta. Voeg indien gewenst andere smaakmakers toe, zoals oregano, peterselie of peper.

Gratineren

  1. Bak in een voorverwarmde oven op 200ºC gedurende ongeveer 10 minuten, of tot de Parmezaanse kaas bruin en goudbruin is.

Vond je de pasta lekker?

Probeer dit recept en verras uw gezin met een onweerstaanbare pastagratin!


Princess Roses