Dit no-bake citroenpuddingrecept is uitstekend voor het weekend.

Essa receita de pudim de limão sem forno é excelente para o final de semana Tips voor het kweken van bloemen

Als je op zoek bent naar een verfrissend lunchdessert dat ook nog eens gemakkelijk te maken is en heel weinig ingrediënten nodig heeft, dan zul je deze geweldig vinden. Het is een citroenpudding met zo’n bijzondere smaak dat hij je smaakpapillen vanaf de eerste hap verovert. Het beste van alles is de eenvoud van het recept, aangezien de bereiding niet veel tijd kost en het koken net zo eenvoudig is.

Het hoogtepunt van dit recept is de bereiding ervan, aangezien slechts 10 minuten voldoende zijn om de puddingbasis klaar te hebben. Alle ingrediënten worden verwerkt in de blender; wij raden aan om op het einde de citroenschil toe te voegen, nadat de andere ingrediënten vloeibaar zijn geworden, om een ​​lichte bittere toets in het dessert te voorkomen.

Wat het koken van de pudding betreft, dit kan op verschillende manieren worden gedaan. In dit geval doen we het in een snelkookpan en in een bain-marie, waarvoor een geschikte container nodig is die de hitte kan weerstaan ​​en die in uw pan past. Maar als u dit soort keukengerei niet bij de hand heeft of het niet erg vindt om langer te wachten om een ​​stabieler kookproces te bereiken, kunt u uw pudding in de conventionele oven maken.

Dit no-bake citroenpuddingrecept is uitstekend voor het weekend.

Ingrediënten

  • 1 kopje suiker
  • 2 theelepels water
  • 5 eieren
  • 300 gram geëvaporeerde melk
  • 400 gram gecondenseerde melk
  • 1 kopje melk of slagroom
  • 1/4 kopje citroensap
  • 1 theelepel citroenschil

Bereiding van citroenpudding zonder oven

  1. Verwarm het water en de suiker tot het karamel wordt.
  2. Verdeel de bodem en wanden van de vorm waar je je pudding met de karamel gaat maken.
  3. Meng alle ingrediënten, behalve de citroenschil, in een blender.
  4. Voeg de citroenschil toe aan het puddingmengsel.
  5. Giet dit mengsel in de vorm met karamel.
  6. Bedek de pudding met aluminiumfolie en plaats deze in de snelkookpan.
  7. Voeg water toe totdat het het midden van de puddingvorm bereikt.
  8. Sluit de pan en kook op middelhoog vuur.
  9. Zodra de pan stoom begint af te geven, tel je 30 minuten voordat je hem uitzet.
  10. Laat de pan klaar zijn met het vrijgeven van stoom en verwijder de pudding.
  11. Zet een uur in de koelkast voordat u ervan gaat genieten.

Probeer dit heerlijke recept en geniet van de verfrissende smaak van citroenpudding!


Princess Roses