Dit is het recept dat je nodig hebt om een ​​ander en heerlijk ijsje te maken

Esta é a receita que você precisa para fazer um sorvete diferente e delicioso Tips voor het kweken van bloemen

Dit heb je nodig om een ​​ander en lekker ijsje te maken | Als u last heeft van de hoge temperaturen van het seizoen en een dessert wilt bereiden dat niet alleen heerlijk maar ook verfrissend is, dan zult u dol zijn op deze chocoladegelato. Het is een klassiek Italiaans dessert met een unieke textuur, perfect om een ​​frisse toets toe te voegen aan je warme middagen. Het beste van alles is dat de bereiding ervan vrij eenvoudig is en hier zullen we je leren hoe je dat moet doen.

Het verschil tussen klassieke gelato en traditioneel ijs zit in de textuur. Hoewel beide met dezelfde ingrediënten kunnen worden bereid, heeft gelato een romigere afdronk met minder lucht, waardoor het een gevoel geeft dat sterk lijkt op dat van een dikke, koude room. Aan de andere kant heeft ijs een hoger luchtaandeel, waardoor een sponsachtige en koude pasta ontstaat.

Sommige gelato-recepten bevatten opgeklopt eiwit en dooiers om het die speciale, moeiteloze textuur te geven. Dit Italiaanse dessert kan echter ook zonder dit element worden bereid en krijgt een heel bijzondere textuur. Het enige waar u bij het bereiden van dit recept rekening mee moet houden, is dat het behoorlijk tijdrovend kan zijn, omdat de invriestijd lang is. Je kunt dit proces verkorten als je een ijsmachine hebt, maar het enige dat verandert is de bereidingstijd; de smaak is in beide versies hetzelfde.

Dit is het recept dat je nodig hebt om een ​​ander en heerlijk ijsje te maken

Ingrediënten:

  • 1 kopje melk
  • 130 gram suiker
  • 80 gram halfzoete chocolade
  • 3 theelepels cacaopoeder
  • 400 gram slagroom
  • 1 eetlepel maizena
  • 1/4 kopje water

Verschillende en heerlijke ijsbereidingen:

  1. Zet de melk, suiker en cacao op middelhoog vuur.
  2. Los de maïzena op in het water en zet opzij.
  3. Als het melkmengsel erg heet is, voeg je de maïzena toe.
  4. Kook, onder voortdurend roeren, tot het dik is en haal het van het vuur.
  5. Laat de chocoladeroom volledig afkoelen voordat u mengt.
  6. Klop de slagroom tot er zachte pieken ontstaan, deze hoeven niet helemaal stevig te zijn.
  7. Meng grondig met de chocoladeroom.
  8. Hak de chocolade fijn en voeg toe aan het mengsel.
  9. Zet het ongeveer 5 uur in de vriezer en je gelato is klaar.

Deze chocoladegelato is een genot dat je warme dagen heerlijk zal afkoelen. Genieten!


Princess Roses