Dessertje van de dag. Gebakken donuts, snel gevuld met room

Dessertje van de dag. Gebakken donuts, snel gevuld met room Tips voor het kweken van bloemen

Als iedereen in huis je vraagt ​​om een ​​toetje voor ze te maken, droom je ervan een spreuk te kunnen uitspreken om snel iets zoets voor ze te laten verschijnen. In dergelijke situaties kunt u dit recept implementeren voor donuts die u met room vult.

Zelfgemaakte donuts hebben een speciale smaak die je niet kunt vinden in donuts die je in de winkel koopt, en je kunt er snel een paar maken voor je dierbaren. Dit eenvoudige donutrecept is perfect voor een snelle traktatie en zal altijd zeker hun zoetekauw bevredigen.

deze zijn klein van formaat, met een licht knapperige, gouden, met suiker bedekte buitenkant en een donzige, zachte binnenkant. Net zoals oma ze vroeger maakte, ze zijn in een mum van tijd klaar. Je hebt geen mixer, kneden of snijden nodig. Gewoon snel mengen, vormgeven met een lepel en in de oven zetten. Ze zijn ook perfect voor kinderen of voor degenen die gefrituurde gerechten willen vermijden.

Ingrediënten voor 20 donuts met room

250 g bloem

500 ml water

200 g ong

6 eieren

1 theelepel zout

500 ml slagroom

200 g suiker

1 pakje crèmeverdikkingsmiddel

poedersuiker, ter decoratie

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd:

Bereidingswijze

Kook water met boter en zout. Wanneer het begint te borrelen, voeg je de bloem toe en meng je. Zet op het vuur en meng tot het deeg van de bodem van de pan komt. Als het is afgekoeld, voeg je de eieren toe.

Vorm de donuts met behulp van een lepel in een beklede bakplaat, met voldoende ruimte ertussen. Plaats de bakplaat gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven. Verlaag na 10 minuten de temperatuur.

Zie ook:

Je laat ze goed afkoelen voordat je ze in stukken snijdt, maar zonder ze helemaal door te snijden. Klop apart de koude room op met de suiker en het roomverdikkingsmiddel. Doe de room in een zak en vul de donuts. Je serveert ze met poedersuiker.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses