Dessert zonder baksel. Tiramisucake met mango en bosbessen

Dessert zonder baksel. Tiramisucake met mango en bosbessen Tips voor het kweken van bloemen

Mango tiramisu is een fruitige versie van het klassieke Italiaanse dessert. De lagen biscuitgebak en het mascarponemengsel worden perfect aangevuld met fruit, vooral aromatische mango.

Tiramisu is een traditioneel Italiaans dessert gemaakt met mascarpone, koffie, eieren, koekjes en suiker, versierd met een royale laag cacao. Deze eiloze mango is een eenvoudig dessert dat je niet hoeft te bakken. Het is perfect voor kinderen en voor familiebijeenkomsten. Goed gerijpte mango draagt ​​bij aan de taart. In feite kan deze vrucht op veel manieren worden gebruikt: smoothies, jam, met havermout, met kokosnoot, mango, maar een van de handigste manieren om het te gebruiken is om eenvoudige, niet-gebakken desserts te maken.

Ingrediënten voor 12 porties

100 ml limoncello

100 g poedersuiker

de schil en het sap van 1 biologische citroen

250 gram roomkaas

250 gram mascarpone

100 ml room voor de slagroom

300 gram koekjes

citroenschil en plakjes, voor decoratie

2-3 mango’s

50 gram bosbessen

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Bereidingswijze

Meng de roomkaas en mascarpone. Doe hetzelfde met de room voor de slagroom, die je voorzichtig door het roomkaasmengsel verwerkt. Meng limoncello met suiker, citroenschil en sap.

Doe de koekjes snel in het limoncellomengsel, zodat ze iets zachter worden, en plaats ze op de bodem van een rechthoekige bakplaat tot je een bodem hebt. Bestrijk dit met de helft van de crème.

Zie ook:

Zet het waterpas en plaats vervolgens nog een laag whisky verticaal, met de snijzijde naar beneden. Daarna leg je nog een laag hele koekjes horizontaal.

Schil en snij de kern van een mango. Je mengt het met de overgebleven crèmevulling. Verdeel de room over de koekjes en zet de pan een nacht in de koelkast. Garneer bij het serveren met in stukjes of plakjes gesneden mango en bosbessen.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses