Dessert zonder baksel. Taart met Charlotte en nectarines

Dessert zonder baksel.  Taart met Charlotte en nectarines Tips voor het kweken van bloemen

Bent u een verjaardag aan het voorbereiden of wilt u gewoon een taart bereiden voor u en uw gezin? Deze no-bake charlotte-nectarinecake is een perfecte optie als de temperaturen erg hoog zijn.

Een nectarinecake is ideaal in de zomer, vooral als. Wist je dat deze vruchten vol vitamines en voedingsstoffen zitten? Een medium nectarine bevat vitamine A, kalium, vitamine C, vitamine E, bètacaroteen. Ze zijn zoeter en aromatischer dan perziken. Ze bevatten veel antioxidanten, voedingsstoffen en enzymen, die een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van ziekten zoals hartaandoeningen, beroertes, de ziekte van Alzheimer, reumatoïde artritis en staar. De bèta-caroteen in hun samenstelling, in combinatie met vitamine A, helpt je aan een gezonde en mooie huid, sterke nagels en rijk haar.

Ingrediënten voor acht porties

2-3 nectarines

400 g kwark

400 gram mascarpone

200 g suiker

200 gram koekjes

1 plic tort-gele transparant

Zie ook:

Methode van voorbereiden

Was en snijd de nectarines. Plaats in een ronde bakvorm met verwijderbare randen hele taarten op de bodem en vervolgens aan de zijkanten de taarten in tweeën gesneden.

Meng de kwark met de suiker en de mascarponekaas. Giet dit mengsel over de koekjes.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Leg aan het einde de plakjes nectarine, beginnend vanaf de rand naar het midden, en bestrijk ze met gelatine, bereid volgens de instructies op de verpakking. Zet de taart minimaal drie uur in de koelkast.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses