Dessert zonder baksel. Koekjescake met hazelnoten en chocolade

Dessert zonder baksel.  Koekjescake met hazelnoten en chocolade Tips voor het kweken van bloemen

Deze koekjescake hoeft niet te worden gebakken. Je kunt alle soorten koekjes, hazelnoten en pure chocolade gebruiken.

Hier is een cakerecept dat alle kans heeft om een ​​favoriet bij het hele gezin te worden! Om het in de praktijk te brengen heb je een paar simpele ingrediënten nodig, handig in de keuken. Je kunt ook hazelnoten, pistachenoten toevoegen of, als je dat wenst, gedroogd fruit, cashewnoten en noten toevoegen.

Ingrediënten voor tien porties

1 kg

1 liter melk

200 g ong

240 g suiker

8 eetlepels cacao

1 essentie van rum

100 g hazelnoten, optioneel

Voor de chocoladeroom:

2 pure chocoladetabletten

100 g ong

50 g vuist

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Hoe maak je koekjescake

Zet de melk, boter, suiker en cacao in brand en roer voortdurend tot de suiker smelt. Giet het mengsel over de in stukjes gebroken koekjes, voeg de rum-essence en eventueel gehakte hazelnoten toe en meng voorzichtig.

Je verdeelt de compositie in een rond bakje, met afneembare ring, dat je drie tot vier uur of een nacht in de koelkast zet.

Zie ook:

Om de taart te versieren, smelt u de chocolade in een stoombad, zet u deze opzij en voegt u de zachte boter toe. Haal de cake uit de koelkast, verwijder de ring en bedek hem met chocolade. Garneer met gehakte pistachenoten.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses