De natuurlijke ingrediënten die als puur goud zijn voor je planten

Tips voor het kweken van bloemen

Wilt u uw planten mooi en sterk worden met een meststof? Het eerste dat je moet weten om dit te bereiken is dat planten zich voeden vanuit hun wortels en voedingsstoffen uit het substraat en het irrigatiewater halen. Dit is essentieel om te begrijpen, want als we een gebruiken, voegen we mineralen of voedingsstoffen aan het substraat toe. Bovendien is een van de belangrijkste geheimen die we moeten weten hoe we deze voedingsstoffen kunnen leveren, aangezien het toevoegen van koffiebonen niet hetzelfde is als gemalen koffie als afval na gebruik in een Franse pers. Hier vertellen we u hoe u de natuurlijke ingrediënten en de manier om ze op je planten te plaatsen.

4 manieren om afval om te zetten in mest voor uw planten

Los meststoffen gemaakt met natuurlijke ingrediënten Ze zijn heel eenvoudig te maken en het beste is dat veel ervan worden bereid uit afval van gewone dagelijkse voedingsmiddelen, zoals koffie en eieren als ontbijt. Deze maaltijden leren ons dat voedsel niet alleen ons mensen kan voeden, maar ook andere soorten, zoals plantendus schrijf ze allemaal op, want al snel kunt u resultaten zien als u ze aan uw persoonlijke tuin toevoegt.

Bron: Panoramabestand

Cafe

We houden allemaal van koffie in de ochtend, dat kopje dat ons meeneemt naar het hier en nu en ons uitnodigt om onze dag actief te beginnen. Koffieresten (of koffiedik) zijn dat wel natuurlijke ingrediënten dat als uitstekend kunstmest en bron van stikstof, volgens de Mejor Con Salud-site. Dus in plaats van het in de prullenbak te gooien, kun je je koffie nu als meststof gebruiken. Je hoeft hem alleen maar in de grond van de pot te doen voordat je hem water geeft en hem met een stok te krabben, zodat hij met het substraat integreert.

Eierschalen

Is jouw favoriete ontbijt gemaakt met eieren? De eierschalen zijn dat wel natuurlijke ingrediënten j meststoffen voedzaam vanwege hun calciumbron, volgens het EcologíaVerde-portaal. Wanneer u dit product van dierlijke oorsprong gebruikt, gooi het dan niet weg, zorg ervoor dat ze niet meer helder zijn en laat ze drogen. Na een paar dagen vermaal je ze in een molen, blender of vijzel en integreer dit in het substraat van je planten. Je zult zien dat de stelen al snel sterker worden.

Bron: Pexels

Rijst

Rijst is de basis van veel maaltijden over de hele wereld, het is altijd een goede aanvulling op sterke gerechten of de basis van een goede stoofpot, maar het kan ook een geweldige maaltijd zijn. Als we de rijst tijdens de bereiding afspoelen, is het meestal de gewoonte om het water weg te gooien waar we hem hebben geweekt. Maar in plaats daarvan kun je het bewaren omdat het vol zit met vitamines en mineralen die volgens Mdzol een grote bijdrage zullen leveren aan de gezondheid van je planten.

Princess Roses