De groenten en fruit die je moet stoppen met eten. Ze hebben de hoogste niveaus van pesticiden

Fructe Tips voor het kweken van bloemen

  • Welke groenten en fruit u uit uw dieet moet verwijderen
  • Ze hebben de hoogste niveaus van pesticiden

Slecht nieuws voor zware drinkers. Hoewel ik geloof dat een dergelijk dieet leidt tot een gezonde levensstijl, zijn er stemmen die zeggen dat veel van deze voedingsmiddelen meer bevatten dan we beseffen.

Artsen en diëtisten dringen er voortdurend bij ons op aan om meer vezelrijke, voedingsrijke groenten en fruit te eten, omdat ze zeggen dat ze goed voor ons zijn! Hij vergist zich niet.

Welke groenten en fruit u uit uw dieet moet verwijderen

Verschillende onderzoeken hebben de gezondheidsvoordelen van het eten van voedingsmiddelen zoals bosbessen, wortels, broccoli en paddenstoelen benadrukt, maar er zijn een paar voedingsmiddelen die je uit je dieet moet schrappen. Ze hebben de hoogste niveaus van pesticiden.

Er zijn berichten dat ongeveer 95% van de door de Amerikaanse overheid geteste niet-biologische aardbeien, bladgroenten zoals spinazie en boerenkool, druiven, perziken en peren detecteerbare niveaus van pesticiden bevatten, schrijft.

Naast de hierboven genoemde zijn ook nectarines, appels, paprika, kersen, bosbessen en sperziebonen vol van de pest.

Zijn pesticiden in voedsel schadelijk?

Er zijn tegenstrijdige meningen over de veiligheid van het gebruik van pesticiden in voedsel.

Hoewel pesticiden die op gewassen worden gebruikt strikt gereguleerd zijn en ruim onder de schadelijke grenzen worden gehouden, bestaat er bezorgdheid over de gevolgen van herhaalde blootstelling aan deze stoffen voor de gezondheid.

Verschillende onderzoeken hebben de blootstelling aan pesticiden in verband gebracht met negatieve gezondheidseffecten, zoals ademhalingsproblemen, reproductieve problemen, hormoonontregeling, neurologische schade en een verhoogd risico op bepaalde soorten kanker.

Er wordt aangenomen dat kinderen een groter risico lopen om giftig te worden voor pesticiden dan volwassenen vanwege hun kleinere omvang, verminderde hoeveelheid van bepaalde ontgiftingsenzymen en het feit dat hun ontwikkelende geest gevoeliger is voor neurotoxische pesticiden.

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen van moeders met een hoge blootstelling aan pesticiden een mentale vertraging van wel twee jaar vertoonden, waaronder tekorten in de coördinatie en het visuele geheugen. Blootstelling van kinderen aan pesticiden is ook in verband gebracht met een verhoogd risico op het ontwikkelen van ADHD, schrijven ze.

Lees ook:

Princess Roses