Cozonac trunci de cone – Een recept dat je moet proberen!

Cozonac trunci de cone - Een recept dat je moet proberen! Tips voor het kweken van bloemen

Het Baking and Cakes Frame presenteert een inspiratierecept voor de paastafel, een taart die de feesttafel perfect zal aanvullen.

Cozonac afgeknotte kegel

Bereidingstijd: 45 minuten

ingrediënten

Voor het deeg:

· 300 gr margarine Rama voor bakken en gebak

· 300 g basterdsuiker

· 2 zakjes vanillesuiker

· 5 eieren

· 1 theelepel bakpoeder

· 300 gram fijne bloem

· 200 gr mix van gedroogd fruit, walnoot en chocolade

Ter decoratie:

· 100 gram huishoudchocolade

Methode van voorbereiden:

Verwarm de oven voor 180 graden Celsius (als het elektrisch is) of 200 graden Celsius (als het een gewone is).

Meng de Rama-margarine voor baksels en zachte cakes (op kamertemperatuur) met tweederde van de hoeveelheid suiker en de vanillesuiker tot een schuimig mengsel. Voeg vervolgens de eierdooiers één voor één toe.

Houd een lepel bloem apart, die gaan we later gebruiken. De rest van de bloem wordt apart met het bakpoeder gemengd en in de regen aan de vorige samenstelling toegevoegd.

Het eiwit wordt opgeklopt tot een stijf schuim ontstaat; Voeg tegen het einde de rest van de suiker toe en verwerk deze geleidelijk in de vorige compositie.

Gedroogd fruit, walnootpitten en in kleine blokjes gesneden chocolade worden gemengd met de apart gehouden bloem (zo zinken ze tijdens het bakken niet naar de bodem van het deeg) en vervolgens door het cakebeslag gemengd.

Vet de speciale cakevorm in met margarine Frame voor bakken en cakes en bedek hem met bloem, giet het mengsel erin en zet hem vervolgens 1 uur in de voorverwarmde oven op 180 graden Celsius (als het elektrisch is) of 200 graden Celsius (als het een gewone is).

Het wordt gecontroleerd met de tandenstokertest: er wordt een tandenstoker in de compositie gestoken en als de cake gebakken is, moet de tandenstoker er schoon uitkomen en kan de pan uit de oven worden gehaald.

Na afkoeling wordt de cake besprenkeld met gesmolten chocolade en naar smaak gedecoreerd.

Princess Roses