Broodje met room en aardbeien, het perfecte dessert. Je kunt het niet weerstaan!

Broodje met room en aardbeien, het perfecte dessert. Je kunt het niet weerstaan! Tips voor het kweken van bloemen

Je zult dol zijn op dit donzige broodje met cacao, room en fruit. Het is aantrekkelijk, heerlijk en gemakkelijk te maken.

Broodjes zijn gemakkelijker te bereiden, maar bieden de bijzondere smaak van een cake die ingewikkeld lijkt. Er zijn meer redenen waarom je het in je zomermenu zou moeten opnemen. Je kunt het een of twee dagen voor een familie-evenement maken en het vervolgens in de koelkast of vriezer bewaren. ze nemen minder ruimte in de koelkast in beslag dan een cake en je kunt er meer plakjes van snijden. De crème en de top zijn bij elke hap gelijk en het uiterlijk overwint iedereen.

Ingrediënten voor tien porties

5 eieren

100 g suiker

3 eetlepels cacao

125 g bloem

1 ampul rum-essence

½ zakje bakpoeder

500 ml room voor de slagroom

1 envelop van transparante gelatine

250 g aardbeien

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf, voeg de suiker toe en blijf kloppen. Voeg de essence toe, de dooiers ingewreven met cacao en vervolgens de bloem gemengd met bakpoeder. Breng de compositie na homogenisatie over naar een rechthoekige, beklede bakplaat, die u ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven plaatst.

Week de gelatine volgens de instructies op de verpakking. Rol de bovenkant na het bakken helemaal om met papier en laat afkoelen. Meng ondertussen de room voor de slagroom. Houd wat opzij ter garnering.

Zie ook:

Rol de bovenkant los en smeer de crème erop. Plaats de aardbeien van plaats naar plaats, in het midden van het aanrecht. Egaliseren en opnieuw voorzichtig oprollen met behulp van bakpapier. Zet de rol minimaal een half uur in de koelkast. Garneer bij het serveren met slagroom en aardbeien.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses