Avocado-ijs. Het blijkt romig, perfect zonder een speciaal apparaat

Avocado-ijs.  Het blijkt romig, perfect zonder een speciaal apparaat Tips voor het kweken van bloemen

Zelfgemaakt ijs kan gezonder, lichter en eenvoudiger zijn. Als je de voorkeur geeft aan vegan, kies er dan voor om er een te maken met avocado, ongelooflijk lekker, romig.

Als je op zoek bent naar een veganistisch, eenvoudig huisgemaakt dessert, dan moet je het avocado-ijs proberen! Ook al lijkt het op het eerste gezicht niet lekker, je moet weten dat het van nature erg romig is. Avocado is een perfect ingrediënt voor smoothies, mousse en ijs. Het beste is dat je geen ijsmachine nodig hebt om het te maken.

Wat avocado betreft, moet je weten dat het een goede bron van kalium is, een mineraal dat helpt de hoeveelheid natrium in het lichaam te reguleren, en dus een bondgenoot is in de strijd tegen hoge bloeddruk. Avocado levert je ook extra calcium, magnesium en vitamine E, bètacaroteen, met antioxiderende werking.

Ingrediënten voor acht porties

400 ml kokosroom

400 ml kokosmelk

100 g suiker

60 ml ahornsiroop

2

1 eetlepel citroensap

1 theelepel vanille-essence

Zie ook:

Hoe maak je avocado-ijs?

Schil de avocado’s, ontpit ze en snij ze vervolgens in kleine stukjes. Voeg in een blender de kokosroom, kokosmelk, suiker, ahornsiroop, citroensap, vanille-essence en stukjes avocado één voor één toe. Je laat ze staan ​​totdat ze volledig gehomogeniseerd zijn.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Doe het mengsel in een ovenschaal en zet het in de vriezer. Verwijder gedurende de eerste drie uur elke 30 minuten de braadpan en roer om de vorming van ijsnaalden te voorkomen. Laat een nacht in de vriezer staan.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses