Aardbeientaart Zo eenvoudig dat een kind het kan maken. Er zijn slechts een paar ingrediënten nodig

tartă cu căpșune Tips voor het kweken van bloemen

  • Het eenvoudigste recept voor aardbeientaart
  • Je hebt maar een paar ingrediënten nodig

De maand mei brengt veel voordelen met zich mee voor liefhebbers van desserts, aangezien er overal vers en heerlijk fruit te vinden is. Deze keer is de ster de aardbeientaart, gemaakt met slechts vier ingrediënten. Het is aromatisch, romig en helemaal niet duur.

Het eenvoudigste recept voor aardbeientaart

Aardbeientaart is gemaakt met slechts een paar ingrediënten en kost niet veel tijd. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je voldoende tijd hebt om het te laten afkoelen nadat je het hebt gekookt. Het wordt ook aanbevolen om een ​​verwijderbare taartvorm bij de hand te hebben.

ingrediënten

  • 500 gram aardbeien
  • 180 gram basterdsuiker
  • 50 gram poedersuiker
  • 2 eieren
  • 60 gram suiker
  • 60 gram bloem
  • ond
  • geraspte citroenschil
  • 400 ml slagroom met 30% vet
  • optionele vanille-essence

Methode van voorbereiden

Snijd de aardbeien in plakjes, doe ze met de poedersuiker in een kom en laat ze vervolgens in de koelkast staan ​​tot de suiker is gesmolten. De oven wordt voorverwarmd tot 180 graden. Voeg in een grote kom de eieren, geraspte citroenschil, karnemelkpoeder en suiker toe en meng. Er wordt ook bloem toegevoegd.

Bereid een met boter beklede pan voor, giet de compositie voor de bovenkant en bak gedurende 15 minuten, en laat dan afkoelen.

Klop voor de room de room op, voeg de poedersuiker toe en tenslotte een beetje vanille-essence, afhankelijk van hoe aromatisch je het wilt hebben.

Neem de helft van het mengsel en verdeel het gelijkmatig over het bakoppervlak, leg de aardbeien erop en tenslotte de andere helft van het roommengsel. Versier en zet minimaal 4 uur in de koelkast.

Hoe kun je de ingrediënten vervangen als je ze niet allemaal in huis hebt?

Het goede nieuws is dat de taart een van de meest veelzijdige desserts is, dus je kunt de ingrediënten aanpassen aan je voorkeuren of aan wat je al in huis hebt. Dus als je hetzelfde recept wilt volgen, maar met ander fruit, dan zouden bessen geschikt zijn. Hier zijn enkele die u kunnen helpen.

Dezelfde taart kan ook worden gekookt. Het is erg romig en heerlijk.

Trucs voor een heerlijke aardbeientaart

Hoewel het recept heel eenvoudig is, zijn er een paar trucjes die belangrijk zijn om in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals jij dat wilt. Het is bijvoorbeeld aan te raden om de aardbeien in een kom met suiker te laten staan ​​totdat ze de siroop eruit persen. Op deze manier zal de taart aromatischer zijn.

Voor een homogene en klontvrije room wordt het bovendien aanbevolen om de bloem geleidelijk te zeven terwijl u langzaam mengt.

Lees ook:

Princess Roses