Aardappelkroketten met mozzarella. Snacks gedurende de dag hebben charme

Aardappelkroketten met mozzarella.  Snacks gedurende de dag hebben charme Tips voor het kweken van bloemen

Italiaanse Cheesy Potato Croquettes zijn een rustieke delicatesse waarvan het water je al in de mond loopt als je het zegt. Rijk aan mozzarella en parmezaanse kaas, ze hebben een smaak en textuur die je zullen veroveren!

Krokante gerechten worden door de meesten van ons gewaardeerd. Deze aardappelkroketten worden gemaakt van aardappelpuree, parmezaan en mozzarella en gebakken. Het is een heerlijke manier om overgebleven aardappelpuree te verwerken. Voor extra smaak kun je nootmuskaat en peterselie toevoegen of je favoriete kruiden en specerijen toevoegen. Deze aardappelkroketten zijn knapperig van buiten en zacht en romig van binnen. Serveer het als tussendoortje, met Griekse yoghurt of sambal, naar eigen voorkeur.

Ingrediënten voor drie porties

3 mari

50 gram mozarella

40 g Parmezaanse kaas

1 of

30 g bloem

100 g paneermeel

hoog

olie om te frituren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Methode van voorbereiden

Kook de aardappelen in gezouten water tot een vork er gemakkelijk in gaat. Schil de aardappelen en pureer ze. Voeg de bloem en Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met zout.

Snijd de mozzarellasticks. Verdeel de puree, nadat deze is afgekoeld, in gelijke stukken, waarvan je balletjes vormt. Je maakt ze plat en steekt een stokje in het midden, dat je bestrijkt met puree.

Zie ook:

Haal elke kroket door het paneermeel, het losgeklopte ei en nogmaals door het paneermeel. Bak de kroketten bruin in de hete olie en verwijder ze vervolgens op keukenpapier.

FOTO: Shutterstock

Princess Roses